Другий тиждень фуд-челенджу в Заводській загальноосвітній школі I-III ступенів
З 05.05.21 по 07.05.21 колектив Заводської школи працював над завданням другого тижня Всеукраїнського фуд-челенджу на тему «Готуємо разом», головна мета якого - об’єднати родини процесом приготування смачної їжі та показати дітям, що це - весело та легко.
Педагогічна спільнота запропонувала учням та їх батькам разом приготувати улюблену здорову страву їхньої родини, зробити фото процесу та результату, записати рецепт страви. Спочатку були побоювання щодо активності сімей у такому заході, але, як виявилося, більшість сучасних батьків мають свою «коронну» здорову страву й раді поділитися рецептом її приготування. Крім зазначених завдань, класоводи та класні керівники провели цікаві інформативні заходи з дітьми: фотоквести «Здорова їжа-здоровий ти!», інтелектуальні ігри «Знаю сам, розкажу іншому», майстер-класи від кухарів школи, відеоролики про правильне та збалансоване харчування тощо. Приємно, що педагоги також активно долучилися до пропаганди здорового харчування . Як результат, буде створена Здорова кулінарна книга нашої школи, у якій зібрано топ-10 рецептів від родин (із фото).
Усі наші активності публікувалися у групі Facebook нашого закладу https://www.facebook.com/groups/248161712782759.
ДЯКУЄМО УЧНЯМ , ЇХ БАТЬКАМ ТА ПЕДАГОГАМ ЗА АКТИВНУ УЧАСТЬ У ФУД-ЧЕЛЕНДЖІ!
Пам’ятаймо, що здорове харчування – запорука здоров’я!
Наснаги вам для виконання наступних завдань та чудового настрою!